Hårförlängningar

 Catflash
Telefon: 042-282870
Adress
Bruksgatan 24
252 23 HELSINGBORG


• 6 månaders garanti
• 100% äkta hår
• Remi hår
• Keratinfästen
 

•  Här finns alla möjligheter för dig att få det håret / den frisyren du går och önskar dig.
Tex: Du har ett kort hår som du aldrig får att växa till ett långt fint hår, för att det är för tunt och   det slits fort så du måste klippa dig hela tiden, boka då in dig för en hårförlängning och få ett hår som du vill ha.både längre och som ger ditt hår en fin volym.
Tex: Du är nöjd med din längd men önskar att det vore tjockare,gör då en hårförtjokning.
 
Varför går du runt och önskar att du hade ett långt hår eller ett tjokare hår när du bara behöver boka in dig hos oss så får du ett hår som du vill ha.
 
Kom in till oss och berätta hur du vill att ditt hår ska se ut och vi ger dig ett exakt pris.

De flesta behöver 100 slingor och de brukar räcka ganska långt. jag hade mina i åtta månader. 100 slingor kostar 3400 kronor 



Tims haircut
Norra Storgatan 14
252 20 Helsingborg
Telefon: 042 - 240 250


Till våra extension använder vi oss av en metod som är väldigt skonsam mot det egna håret, både under isättningen av löshåret och när det plockas av.

Metoden är individuell för varje kund Alla hår är olika, vissa kräver mer hår, andra fler nyanser. Detta anpassar vi så att det passar just dig. Håret placeras på ett unikt sätt, så att det kan vara uppsatt eller hänga fritt utan det syns att det inte är ditt eget hår.

Vi jobbar bara med äkta hår för ett så naturligt utseende som möjligt.Ett personligt besök i förväg är nödvändigt för att vi ska kunna titta ut det hår som passar dig.*Metoden vi använder heter Racoon

Alla hår är olika, därför kan priserna variera något beroende på om du vill förlänga ditt hår eller endast göra det tjockare. Priserna nedan är cirkapriser beroende på hur mycket material som går åt och hur lång tid behandlingen tar.


"Hårförtjockning" ca 3000 kr exkl. klipp
"Halv extension" ca 4000 kr exkl. klipp
"Hel extension" ca 6000 kr exkl. klipp
Effekt-/partiförlängning ca 1000 kr exkl. klipp

 Hållbarheten på extensions är ca 2 - 3 månader.



Cat flash är både billigare och har längre hållbarhet så varför inte välja catflash? anledningen till att de är billigare på Catflash är att de har en anställd som enbart jobbar med löshår. slitaget på Catflash löshår är inte så farligt, så jag rekomenderar därför Catflash!


Kommentarer
Postat av: Steve Bennett

Kära vän:

Vi är en stor tillverkare av människohår produkter, såsom remy hår vävning, människohår, peruker, tupén, hud väft, mänskliga hårförlängning, utbildning huvudet, syntetiska förlängning och verktyg etc.

Om du är intresserad, var vänlig kontakta oss.

Om vi ​​samarbetar kommer vi att förse dig med hög kvalitet, konkurrenskraftiga priser och bästa service.

Ser fram emot ditt svar.

Med vänlig hälsning

2011-07-06 @ 10:16:21
URL: http://leewinhair.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0